Ine Vanoppen

‘Geknipt voor perfectie’

Al van kinds af zaten de kriebels voor het kappersvak erin. Toen ik in 2013 afstudeerde als schoonheidsspecialiste, kon ik eindelijk aan mijn opleiding als kapster beginnen. Ik heb het vak mogen leren op de werkvloer met een coach die achter me stond en in me geloofde. Na deze opleiding ben ik in dit salon in Hasselt ook nog een hele tijd aan de slag gebleven. We volgden samen met het team twee keer per jaar een opleiding in Parijs en nog tal van andere opleidingen in Brussel. Na deze ervaring was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben gestart in een kapsalon in Zonhoven, een aantal uren per week. Hiernaast liet ik thuis, in Herk-de-Stad, ook mijn eigen kapsalon groeien. 

Vermits het salon in Herk een beetje klein begon te worden, nam ik begin 2021 de beslissing om naar een andere, ruimere locatie te verhuizen. Zo ben ik in augustus 2021 in Spalbeek van start gegaan. 

Wat ik belangrijk vind in mijn salon is dat er met oog voor perfectie en kwaliteit gewerkt wordt. Ik werk met L’Oréal kleuringen, Inoa (zonder ammoniak) en Dia Richesse. Voor de shampoo’s en verzorgingen ben ik overgestapt op Everline, een biologisch merk zonder parabenen en sulfaten. Kwaliteit boven kwantiteit!